Om butiken

Hej och välkommen till D.B.A.K!

På de äldsta kullerstensgatorna med Göta älv, Bohus fästning och de gamla gedigna trähusen som grannar och den underbara doften från Göteborgs kexfabrik som sprider sig över staden. Här, i hjärtat av det gamla Kungälv ligger den lilla designbutiken med det stora hjärtat!

Det hela började i Juni 2016 då jag, Angela, tog min examen i modedesign efter många års studier. Jag startade direkt i en liten källarlokal i Kungälv med att sy upp barnkläder på beställning och eftersom detta gick bra startade jag mitt barnklädesmärke SLY KID-Z & Co by Angela. Jag designar i trendiga kollektioner och uppsömnad sker på beställning. Jag försöker välja tygerna till kollektionerna i så miljövänliga material som möjligt, oftast i GOTS eller Ökotex-certifierade tyger. Gärna med fina prints från andra duktiga, svenska designers. Utöver detta,i mån av tid, designar och syr jag även upp beställningar så som balklänningar, bröllopsklänningar mm. Gör även en del grafiskt jobb ex loggor, grafiska profiler, illustrationer mm

Då jag fick tillgång till en butikslokal i de fina, gamla delarna av Kungälv bestämde jag mig för att även ta in lite trendig inredning från några utav mina absoluta favorit-leverantörer. Verksamheten har växt och nu är vi är en kombinerad webbshop och fysisk butik men även ett showroom och ateljé för SLY KID-Z & Co by Angela och Design by Angela Karlsson. Till butiken kan man komma för beställningar i uppsömnad, titta på SLY KID-Z & Co´s plagg men även handla ur butiken.

Här hittar du trendiga produkter från välkända varumärken inom inredning och barninredning.  Har ofta fina blommor, arrangemang och färdiga, fint inslagna present-kit till ex dop, födelsedagar och gå bort-presenter i butiken. Vill du även via webbshoppen göra personliga presenter och tex lägga till en speciell blomma, ostar, lägga till en egen vinflaska är det bara att maila mig på angela@designbyangelakarlsson.se så löser jag det.

För närvarade är butiken på Ytterbyvägen 13 är öppen på lite varierande tider, uppdaterar om öppetiderna på Instagram och Facebook

https://www.intagram.com/designbyangelakarlsson.se/

 

https://www.facebook.com/designbyangelakarlsson/