Om D.B.A.K

Hej och välkommen till D.B.A.K!

Här, i hjärtat av Kungälv ligger den lilla designbutiken med det stora hjärtat!

Det hela började i Juni 2016 då jag, Angela, tog min examen i modedesign efter många års studier inom både modedesign, inredningsdesign och grafisk design. Jag startade företaget i en liten källarlokal i Kungälv med att sy upp barnkläder på beställning och eftersom detta gick bra startade jag mitt barnklädesmärke SLY KID-Z & Co by Angela. Jag designar i trendiga kollektioner och uppsömnad sker på beställning. Jag försöker välja tygerna till kollektionerna i så miljövänliga material som möjligt, oftast i GOTS eller Ökotex-certifierade tyger. Gärna med fina prints från andra duktiga, svenska designers. Utöver detta, i mån av tid, designar och syr jag även upp beställningar så som balklänningar, bröllopsklänningar mm.

Då jag fick tillgång till en butikslokal i de fina, gamla delarna av Kungälv bestämde jag mig för att även ta in lite trendig inredning från några utav mina absoluta favorit-leverantörer.

År 2017 började jag att inreda för större företag men även för privatpersoner och i dagsläget är det min huvudsyssla. Verksamheten har växt snabbt och är utöver inredningen nu en kombinerad webbshop/fysisk butik/showroom och ateljé för SLY KID-Z & Co by Angela och D.B.A.K.  Gör även en del grafiskt jobb ex loggor, grafiska profiler, illustrationer mm. Jag har flyttat till en större butikslokal som jag delar tillsammans med ett härligt gäng med andra egenföretagare/frilansare och tillsammans går vi under namnet KAKSTADSFAVORITER.

Till butiken kan man komma för att få hjälp med inredning, göra beställningar av möbler, beställningar i uppsömnad, titta på SLY KID-Z & Co´s plagg men såklart även handla ur butiken.

Här hittar du trendiga produkter från välkända varumärken inom inredning och barninredning.  Jag har ofta fina blommor, arrangemang och färdiga, fint inslagna present-kit till ex dop, födelsedagar och gå bort-presenter i butiken. (För närvarade är butiken på Ytterbyvägen 13 stängd för renovering och öppnar igen i september.)

Dock går det alltid att boka in en tid att komma hit, du gör det lättast på angela@designbyangelakarlsson.se el via mina sociala medier.

Följ mig gärna på Instagram el Facebook

https://www.intagram.com/designbyangelakarlsson.se/

https://www.facebook.com/designbyangelakarlsson/